Toimitusehdot

Hannan Koru Oy

www.korunetti.fi

asiakaspalvelu: info@korunetti.fi

 

TOIMITUSEHDOT

Tuotteita myydään henkilöasiakkaille sekä yrityksille tai yhteisöille Suomessa. Myös jälleenmyyjille on oma myyntikanava, kysy klikkaamalla tästä.

 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. TOIMITUSKULUT

Lähetysten toimituskulut ovat 0 €.

Pientoimituslisä 2,50 € lisätään alle 25 € tilauksiin.

Tilaukset lähetetään kirjeenä suoraan kotiin ja arvokkaammat lähetykset postitoimipaikkaan tai pakettiautomaattiin.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitamme tuotteet nopeasti kuljetukseen, keskimääräinen toimitusaikamme on n. 5 päivää. Posti toimittaa kirjeet nykyisin 4 päivän kuluessa. Ruuhka-aikoina, kuten alen tai joulun aikaan toimitus saattaa olla ruuhkainen, ota yhteyttä, jos toimituksella on kiire. Toimituksia lähtee monta kertaa viikossa, mutta ei ihan joka ikinen päivä.

Kaikkia kaupassa näkyviä tuotteita on varastossamme. Jos jokin tilauksen tavaroista on päässyt loppumaan, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Pidätämme oikeuden muuttaa hintaa inhimillisen erehdyksen tai teknisen vian aiheuttaman virheen takia. Pidätämme myös oikeuden muuttaa toimitustapaa.

 

MAKSUTAVAT

1. Klarna Checkout

Klarna Checkout on maksutapa, jonka avulla voit maksaa tilauksesi verkkokaupassa laskulla, erämaksulla, verkkopankissa tai luottokortilla. Asiakkaan luottokelpoisuus tarkistetaan tilauksen yhteydessä ja Klarna hoitaa laskutuksen.

Lisätietoja Klarnan maksutavasta: https://www.klarna.com/fi/

Klarna_logo

 

2. Bambora Payform

Maksaminen Baboran kautta:

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4).
Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy.
Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään 
salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat Bambora:

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. 
Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, 
S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit,
sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista.
MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. 
Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. 
Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. 
Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. 
Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko.
Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. 
Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. 
Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. 
Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.
 
Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Bambora

 

3. Tilisiirto suoraan yrityksen tilille

Voit maksaa suoraan yrityksen tilille tilisiirtona, jolloin maksun siirtymiseen menee noin kaksi arkipäivää. Maksun saavuttua postitamme tuotteeet.

 

Maksa ostoksesi tilille: FI63 4108 0010 3830 01, saaja Hannan Koru Oy. Kirjoita viestikenttään tilauksen numero tai nimesi.

 

Maksutiedot tulevat suoraan tilausvahvistukseen ja voit maksaa tuotteet heti tilausvahvistuksen saatuasi. Tämä maksutapa pidentää toimitusaikaa, eikä siten sovi kiireellisille toimituksille.

 

ASIAKASPALAUTUS

Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Katso lisätietoja palautuksesta täältä

 

ASIAKASPALVELU

Kaikissa kysymyksissä vastaamme mahdollisimman nopeasti sähköpostilla (vastaamme nopeiten iltaisin): info@korunetti.fi

 

Hannan Koru Oy

PL 11

20541 TURKU

www.korunetti.fi

Korujen vähittäiskauppaa ja maahantuontia jo vuodesta 2009